studio.jpg

Studio

Viihtyisä 100m² studio Helsingin Vallilassa.

Pyydä tarjous

Viihtyisä 100m² studio Helsingin Vallilassa

Tervetuloa — kaikki on valmiina.

Studiomme sijaitsee osoitteessa Kumpulantie 7A, 1. kerros.

Studiomme tarjoaa korkealaatuiset puitteet livelähetysten sekä videoiden tuottamiseen. Studiotila on varustettu laadukkaalla tv-tason tuotantotekniikalla ja viihtyisässä lämpiössämme on studiovieraille tarjolla kahvia, teetä ja virvokkeita.

Webinaarit
Studio

Studioltamme voi tuottaa laadukkaita webinaareja, videotuotantoja, keskusteluohjelmia ja jopa kahdeksan hengen paneelikeskusteluita. Tila on jaettu 50m² studioon ja 50m² lämpiöön.

Studio on varustettu tv-tason 4K-robottikameroilla ja langattomilla mikrofoneilla, tarvittaessa käytössä on myös teleprompter. Ilmettä ja tunnelmaa voidaan vaihtaa helposti värivaloilla, taustanäytön grafiikoilla ja erilaisella rekvisiitalla. Studioltamme löytyy myös nojatuoleja, pystypöytiä ja taustasermejä.

Esiintymislava 6m x 3m

Helposti muokattava ilme

TV-tason tekniikka

Lämpiö

Kodikkaassa lämpiössämme on studiovieraille tarjolla kahvia, teetä, virvokkeita sekä pientä purtavaa. Koko päivän tilaisuuksiin on myös mahdollista tilata laadukas catering-palvelu.

Lämpiö on varustettu sohvaryhmällä, neuvottelupöydällä sekä isolla näytöllä, josta voi seurata studiotilan tapahtumia reaaliajassa. Käytössä on myös keittiö, josta löytyy mm. mikroaaltouuni, jääkaappi sekä kahvi- ja vedenkeitin.

Kahvi, tee ja virvokkeet

Keittiö ja ruokailuvälineet

Catering-palvelu

Lämpimästi tervetuloa!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.